Wernhout geniet van succesvolle dorpsquiz

29-10-2017 - Gezelligheid en spanning. Dat was zo'n beetje het motto afgelopen vrijdagavond in het Wierenbos. Inmiddels voor het 5e keer op rij vond daar de jaarlijkse dorpsquiz plaats. Ook nu weer met succes.Vele verenigingen hadden naar traditie een of meerdere teams voor deelname ingeschreven. Voor jong en oud, voor iedereen wat wils. Dit jaar deden 36 teams een gooi naar de overwinning.

Ook nu weer gingen de vragen over allerlei onderwerpen, onder andere taal, geschiedenis, actualiteit en uiteraard ook over Wernhout. Waar mogelijk naast spanning ook met de nodige humor.

De 3e plaats ging naar team 'Wielercomité Wernhout', team 'De grijzen uit het Oosten' werd verdienstelijk 2e. De uiteindelijke winst werd behaald door het team 'Wernhout Vooruit'. Felicitaties aan de winnaars.

Het organiserende Wierenbos, Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout en Dorpsraad Wernhout zijn zeer in hun nopjes met het behaalde resultaat en danken iedereen die deze avond tot een succes hebben gemaakt. Volgend jaar doen we het weer, op vrijdag 26 oktober 2018 om precies te zijn. Zet deze datum alvast in je agenda!

De winnaars vlnr. Bart Poppelaars Jan Braspenning en Ron Mouws