Stichting Dorpsraad Wernhout

Wernhout heeft weer een brievenbus

E-mailadres Afdrukken PDF

10-12-2009 - Iedereen in Wernhout weet dat begin november de enige brievenbus die Wernhout rijk is, door vandalen is vernield. TNT gaf destijds aan dat er pas ná 10 januari 2010 weer een nieuwe terug geplaatst zou worden. Diverse inwoners hebben daar toen hun ongerustheid over uitgesproken. Want dat zou betekenen dat inwoners van Wernhout naar Zundert moesten om hun brieven te posten. En dat uitgerekend met de kersttijd voor de deur.

Voor Dorpsraad Wernhout een goede reden om namens de Wernhoutse bevolking een brief naar de gemeente en TNT te schrijven. Daarin is het probleem voorgelegd en aangedrongen om voor een snelle oplossing te zorgen. Per slot van rekening is het ondenkbaar dat men zolang van enige brievenbus verstoken zou blijven. Nadien is er van zowel gemeente als TNT geen enkele reactie terug gekomen.

Een woord van dank aan Gerard van Hassel. Hij deed immers het aanbod om voor tijdelijk een “brievenbus” in zijn winkel te plaatsen, zodat u niet naar Zundert zou hoeven. Zover is het gelukkig niet gekomen. Want sinds vandaag is er op de vertrouwde plek bij het Anton Jurriënsplein ineens weer een brievenbus geplaatst. Eind goed dus.

Laten we het er maar op houden dat uw noodkreet en onze brief er toe hebben bijgedragen dat we weer een brievenbus hebben. En dat onze (oudere) inwoners weer op loopafstand hun brieven kunnen posten.

 
U bent hier: