Buurtbemiddeling Zundert

Overal kunnen ruzies en conflicten ontstaan. Deze kunnen betrekking hebben op het lawaai van kinderen, blaffende honden, het vuil in de voortuin, de hoogte van de heg, de manier waarop de buren hun auto(‘s) parkeren en ga zo maar door.

Buurtbemiddeling heeft goed getrainde en gemotiveerde vrijwilligers die ondersteuning verlenen aan partijen die er zelf niet meer uitkomen. Deze dienstverlening is geheel gratis! Het enige dat wij van partijen vragen is dat zij zelf meewerken aan een voor beide partijen passende oplossing want: samen staan we sterk!

Bel voor informatie, advies of bemiddeling:
Marcelle van der Ven
Coördinator buurtbemiddeling
06-10 05 57 12

Buurtbemiddeling is een initiatief van:
De Gemeente Zundert, Woonstichting Thuisvester, Politie Midden en West Brabant en Surplus Welzijn.