Cees Oostvogels

Waarom Stichting Dorpsraad Wernhout

Als geboren en getogCees Oostvogelsen inwoner van Wernhout was het voor mij geen moeilijke keuze toen in 2009 de vraag kwam om lid te worden van de Dorpsraad.

Wernhout is een heerlijk dorp om in te wonen. Maar vergrijzing dreigt. Die moet buiten de deur worden gehouden.

Ik geloof stellig dat de Dorpraad een uitstekend middel én klankbord kan zijn om de wensen van de Wernhoutse bevolking  kenbaar te maken bij o.a. de lokale overheid.

Door gezamenlijk de schouders er onder te zetten kunnen we Wernhout de nodige kleur laten behouden. Hier bedoel ik niet de schouders van de Dorpraad alleen, maar van álle inwoners.
Door lid te zijn van de Dorpsraad wil ik graag mijn steentje bijdragen om Wernhout, Wernhout te laten blijven!

Cees Oostvogels