Wernhout.info lanceert haar nieuwe website

06-07-2012 – Op woensdag 4 juli jl. heeft Wernhout.info haar nieuwe website gepresenteerd. Op de bijeenkomst in het Wierenbos werd een presentatie gegeven aan de diverse verenigingen van Wernhout.

Dankzij de hulp van het Wereldidee van Rabobank De Zuidelijke Baronie –een cheque van 5000 euro– en de sponsoring van lokale ondernemers is een en ander mogelijk gemaakt. Op de website kunnen verenigingen zelf hun nieuws en activiteiten op de agenda zetten en kenbaar maken aan de bevolking van Wernhout. Ook biedt het de verenigingen de mogelijkheid om onderling gegevens uit te wisselen.

Tevens wordt u geïnformeerd over interessante feiten over het verleden én wordt u op de hoogte gehouden over het hedendaags nieuws over Wernhout. Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout blikt terug in de geschiedenis en de Dorpsraad zorgt voor het actuele nieuws.

Wij wensen Wernhout.info alle succes toe met de nieuwe website.