Stichting Dorpsraad Wernhout

Update werkzaamheden riolering kern Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

Werk in uitvoering

07-08-2012 - Op 30 mei 2012 zijn de riolerings- en bestratingswerkzaamheden in de kern Wernhout opgestart. De werkzaamheden zijn momenteel volop in uitvoering. Het werk wordt naar verwachting eind september 2012 opgeleverd.

Werkzaamheden nutsbedrijven
De werkzaamheden van Brabant Water en Enexis zijn inmiddels afgerond.

Riolerings- en bestratingswerkzaamheden
Aannemersbedrijf Gommers Grondwerken BV uit Wernhout voert de werkzaamheden uit. De werkzaamheden in de Diepstraat zijn nagenoeg afgerond. De werkzaamheden in de Julianalaan zijn in uitvoering. Vanaf week 33 zal de verharding in de Julianalaan weer worden aangebracht. De planning van de werkzaamheden in het Weimerpad is aangepast. In verband met gunstige ontwikkelingen in de voortgang van het project zullen de werkzaamheden in het Weimerpad reeds in week 33 aanvangen. Uiteraard betekent dit ook dat de werkzaamheden eerder zullen worden afgerond.

Planning en fasering (per 7-8-2012)

Waar?

Wat?

Wanneer?

Status

Diepstraat

(vanaf kruising Past. Bielarsstraat

tot aan kruising Wernhoutseweg)

week 22 t/m

week 33

Nagenoeg afgerond

Julianalaan

(vanaf kruising Diepstraat

tot en met kruising Weimerpad)

week 29 t/m

week 35

Vanaf week 33

bestratingswerkzaamheden

Weimerpad

(vanaf kruising Julianalaan

tot en met kruising Weimerstraat)

week 33 t/m

week 36

-

Wernhoutseweg -

Diepstraat

Aanpassing kruispunt

Na het

Bloemencorso

-

Op de kruising Wernhoutseweg-Diepstraat is tijdens de werkzaamheden continu slechts één rijstrook beschikbaar voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt met behulp van een tijdelijke verkeersregelinstallatie geregeld.

Bereikbaarheid
Werkzaamheden aan de riolering en de straat geven altijd wat overlast. Soms zijn straten voor korte of langere tijd beperkt bereikbaar voor bewoners en bezoekers. Natuurlijk is er ook aandacht voor het informeren van de hulpdiensten.

Woont u in het plangebied?
Dan ontvangt u van ons tijdig een brief met informatie over de (gewijzigde)planning en fasering van de werkzaamheden.

Heeft u vragen?
Heeft u concrete vragen over de in Wernhout geplande werkzaamheden, neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Zundert, de heer R. (Rob) van Zitteren. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 076-596 98 06 of per e-mail op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
(Bron: Gemeente Zundert)

 
U bent hier: