Gymzaal Wernhout opgenomen in begroting 2013 – 2016

16-11-2012 - De recente lobby van de Dorpsraad voor renovatie van de Wernhoutse gymzaal heeft succes gekregen. Want de renovatie van de gymzaal is opgenomen in de begroting van de gemeente voor de jaren 2013 – 2016.

Op de Commissievergadering van de gemeente op 4 oktober jl. heeft de Dorpsraad aandacht gevraagd voor de nijpende situatie van de gymzaal.

Hiervoor werd besloten toen steeds meer duidelijk werd dat vanwege het gebrek aan financiële middelen, nieuwbouw van een Multi Functionele Accommodatie pas op lange termijn gerealiseerd zou kunnen worden. Maar omdat de gymzaal “gilt” om aangepakt te worden is ingezet op een renovatie. De leden van de gemeenteraad hebben in de latere gemeenteraadsvergadering positief gereageerd op deze oproep en unaniem vóór gestemd. En dat mag geweldig nieuws genoemd worden voor Wernhout.