Stichting Dorpsraad Wernhout

Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout houdt geslaagde lezing

E-mailadres Afdrukken PDF

29-03-2013 - We noemen twee redenen waarom u de bijeenkomsten van Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout zou moeten bijwonen. U bent dol op geschiedenis, zowel vroeger op school, of nu! Ofwel u bent een inwoner van Wernhout in hart en nieren.

Deze personen kwamen op woensdag 27 maart jl. volledig aan hun trekken bij de presentatie van de heer Karel Leenders over de geschiedenis van Wernhout. Een bomvolle zaal zat muisstil te luisteren naar het boeiende verhaal. Hij gaf gedurende om en nabij twee uren een uitleg over het tot stand komen van Wernhout. In de gesprekken na de presentatie hoorde je dan ook alleen maar enthousiaste reacties van het publiek. Smaakt naar meer dus…

Nu noemden we slechts twee redenen. Maar er zijn er vast veel meer te bedenken. Ook als u niet uit Wernhout komt is het zeer interessant. Het gaat immers niet alleen over Wernhout, Ook de hele streek komt aan de orde. Zeker de moeite waard dus.

Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout draait volledig op enthousiaste vrijwilligers. U kunt ze steunen door lid te worden voor 10 euro per jaar. U wordt dan niet alleen persoonlijk uitgenodigd voor de bijeenkomsten maar ontvangt ook twee maal per jaar het informatieblad. U kunt zich opgeven bij de heer Wil Damen, secretaris van de stichting. Dat kan telefonisch 076-5974587 of via email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
U bent hier: