Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Fotoreportage: De Krochten in hartje winter 2018

E-mailadres Afdrukken PDF

18-02-2018 - Nee, dit zijn geen foto's van De Veluwe. Je kijkt naar foto's van De Krochten, te vinden op slechts een paar honderd meter afstand van hartje Wernhout. Je kan er heerlijk wandelen, even tot rust komen. Elke dag is er anders. Het is een prachtig natuurgebied waar we trots op zijn. Bekijk de volledige fotoreportage op onze Facebook-pagina!

Bekijk de volledige fotoreportage op onze Facebook-pagina!

 

Kies voor Wernhout!

E-mailadres Afdrukken PDF

10-02-2018 - Op woensdag 21 maart staan de gemeenteraadsverkiezingen weer voor de deur. In de media wordt hier al veel aandacht aan besteed. Dus zal dit u niet ontgaan zijn. Wernhout verdient meer dan ooit alle aandacht van de Zundertse politiek. Daarom vinden wij, Dorpsraad Wernhout, het belangrijk dat u uw stem niet verloren laat gaan. Lees meer.

Ga naar de website van de partijen om naar het verkiezingsprogramma te gaan:

 

Lees meer...
 

Wernhout geniet van succesvolle dorpsquiz

E-mailadres Afdrukken PDF

29-10-2017 - Gezelligheid en spanning. Dat was zo'n beetje het motto afgelopen vrijdagavond in het Wierenbos. Inmiddels voor het 5e keer op rij vond daar de jaarlijkse dorpsquiz plaats. Ook nu weer met succes.Vele verenigingen hadden naar traditie een of meerdere teams voor deelname ingeschreven. Voor jong en oud, voor iedereen wat wils. Dit jaar deden 36 teams een gooi naar de overwinning.

Lees meer...
 

Dorpsraad strijdt voor behoud busverbinding naar Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

08-09-2017 - Wij van Dorpsraad Wernhout zetten zich sinds vele jaren in om de leefbaarheid in Wernhout op peil te houden of zelfs te verbeteren. Met verontwaardiging hebben wij, Dorpsraad Wernhout, dan ook kennis genomen dat Arriva wederom voornemens is de busverbinding 115 naar Wernhout op te heffen. Gemeente Zundert heeft in samenspraak met ons een brandbrief naar Gedeputeerde Staten van de provincie gestuurd.

Lees meer...
 

Inschrijven voor de Dorpsquiz Wernhout 2017 geopend!

E-mailadres Afdrukken PDF

08-09-2017 - Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren komt er ook dit jaar een Dorpsquiz in Wernhout. Deze vindt plaats op vrijdag 27 oktober aanstaande in het Wierenbos te Wernhout. Aanvang van de avond is 20.00 uur.

Lees meer...
 

Merel van Egmond is wereldkampioen handboogschieten.

E-mailadres Afdrukken PDF

28-06-2017 - Afgelopen week is onze dorpsgenote Merel van Egmond in Italië wereldkampioen handboogschieten geworden. Dat deed ze in de categorie 3D-boogschieten. Een geweldige prestatie die zeker felicitaties verdient. Merel proficiat!

86aMerel van Egmond is wereldkampioen 3D handboogschieten foto Erik Peetersfoto: Erik Peeters

 
Pagina 1 van 12
U bent hier: