Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Wernhout geniet van succesvolle dorpsquiz

E-mailadres Afdrukken PDF

29-10-2017 - Gezelligheid en spanning. Dat was zo'n beetje het motto afgelopen vrijdagavond in het Wierenbos. Inmiddels voor het 5e keer op rij vond daar de jaarlijkse dorpsquiz plaats. Ook nu weer met succes.Vele verenigingen hadden naar traditie een of meerdere teams voor deelname ingeschreven. Voor jong en oud, voor iedereen wat wils. Dit jaar deden 36 teams een gooi naar de overwinning.

Ook nu weer gingen de vragen over allerlei onderwerpen, onder andere taal, geschiedenis, actualiteit en uiteraard ook over Wernhout. Waar mogelijk naast spanning ook met de nodige humor.

De 3e plaats ging naar team 'Wielercomité Wernhout', team 'De grijzen uit het Oosten' werd verdienstelijk 2e. De uiteindelijke winst werd behaald door het team 'Wernhout Vooruit'. Felicitaties aan de winnaars.

Het organiserende Wierenbos, Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout en Dorpsraad Wernhout zijn zeer in hun nopjes met het behaalde resultaat en danken iedereen die deze avond tot een succes hebben gemaakt. Volgend jaar doen we het weer, op vrijdag 26 oktober 2018 om precies te zijn. Zet deze datum alvast in je agenda!

De winnaars vlnr. Bart Poppelaars Jan Braspenning en Ron Mouws

 

Dorpsraad strijdt voor behoud busverbinding naar Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

08-09-2017 - Wij van Dorpsraad Wernhout zetten zich sinds vele jaren in om de leefbaarheid in Wernhout op peil te houden of zelfs te verbeteren. Met verontwaardiging hebben wij, Dorpsraad Wernhout, dan ook kennis genomen dat Arriva wederom voornemens is de busverbinding 115 naar Wernhout op te heffen. Gemeente Zundert heeft in samenspraak met ons een brandbrief naar Gedeputeerde Staten van de provincie gestuurd.

Lees meer...
 

Inschrijven voor de Dorpsquiz Wernhout geopend!

E-mailadres Afdrukken PDF

08-09-2017 - Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren komt er ook dit jaar een Dorpsquiz in Wernhout. Deze vindt plaats op vrijdag 27 oktober aanstaande in het Wierenbos te Wernhout. Aanvang van de avond is 20.00 uur.

Lees meer...
 

Merel van Egmond is wereldkampioen handboogschieten.

E-mailadres Afdrukken PDF

28-06-2017 - Afgelopen week is onze dorpsgenote Merel van Egmond in Italië wereldkampioen handboogschieten geworden. Dat deed ze in de categorie 3D-boogschieten. Een geweldige prestatie die zeker felicitaties verdient. Merel proficiat!

86aMerel van Egmond is wereldkampioen 3D handboogschieten foto Erik Peetersfoto: Erik Peeters

 

Historische fietsspeurtocht: “Zundert door de ogen van Vincent”

E-mailadres Afdrukken PDF

17 juni 2017 - Op onze bewonersavond van 18 mei jl. heeft Marleen van Aert-Francken een mooie uiteenzetting gegeven over de historische fietsspeurtocht in het teken van Vincent van Gogh. Afgelopen donderdag vond de officiele uitreiking plaats van het bijbehorende boekwerk.

Lees meer...
 

Kees Hereijgers ontvangt Gouden Duim

E-mailadres Afdrukken PDF

25-05-2017 - Kees Hereijgers kreeg op maandag 22 mei uit handen van gedeputeerde Henri Swinkels de Gouden Duim van de provincie Noord-Brabant. Negen jaar lang was Kees (69) als voorzitter een echte kartrekker van de dorpsraad.

Lees meer...
 
Pagina 1 van 12
U bent hier: