Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Dorpsraad strijdt voor behoud busverbinding naar Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

08-09-2017 - Wij van Dorpsraad Wernhout zetten zich sinds vele jaren in om de leefbaarheid in Wernhout op peil te houden of zelfs te verbeteren. Met verontwaardiging hebben wij, Dorpsraad Wernhout, dan ook kennis genomen dat Arriva wederom voornemens is de busverbinding 115 naar Wernhout op te heffen. Gemeente Zundert heeft in samenspraak met ons een brandbrief naar Gedeputeerde Staten van de provincie gestuurd.

Lees meer...
 

Inschrijven voor de Dorpsquiz Wernhout geopend!

E-mailadres Afdrukken PDF

08-09-2017 - Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren komt er ook dit jaar een Dorpsquiz in Wernhout. Deze vindt plaats op vrijdag 27 oktober aanstaande in het Wierenbos te Wernhout. Aanvang van de avond is 20.00 uur.

Lees meer...
 

Merel van Egmond is wereldkampioen handboogschieten.

E-mailadres Afdrukken PDF

28-06-2017 - Afgelopen week is onze dorpsgenote Merel van Egmond in Italië wereldkampioen handboogschieten geworden. Dat deed ze in de categorie 3D-boogschieten. Een geweldige prestatie die zeker felicitaties verdient. Merel proficiat!

86aMerel van Egmond is wereldkampioen 3D handboogschieten foto Erik Peetersfoto: Erik Peeters

 

Historische fietsspeurtocht: “Zundert door de ogen van Vincent”

E-mailadres Afdrukken PDF

17 juni 2017 - Op onze bewonersavond van 18 mei jl. heeft Marleen van Aert-Francken een mooie uiteenzetting gegeven over de historische fietsspeurtocht in het teken van Vincent van Gogh. Afgelopen donderdag vond de officiele uitreiking plaats van het bijbehorende boekwerk.

Lees meer...
 

Kees Hereijgers ontvangt Gouden Duim

E-mailadres Afdrukken PDF

25-05-2017 - Kees Hereijgers kreeg op maandag 22 mei uit handen van gedeputeerde Henri Swinkels de Gouden Duim van de provincie Noord-Brabant. Negen jaar lang was Kees (69) als voorzitter een echte kartrekker van de dorpsraad.

Lees meer...
 

Jurriensplein en Jeu de Boules banen officieel geopend

E-mailadres Afdrukken PDF

23-05-2017 – Na een lange tijd van voorbereiding en werkzaamheden zelf heeft Wernhout hiermee een gezellig dorpspleintje met zitgelegenheid en een tweetal Jeu de Boulesbanen bij het Wierenbos.

Lees meer...
 
Pagina 1 van 12
U bent hier: