Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Merel van Egmond is wereldkampioen handboogschieten.

E-mailadres Afdrukken PDF

28-06-2017 - Afgelopen week is onze dorpsgenote Merel van Egmond in Italië wereldkampioen handboogschieten geworden. Dat deed ze in de categorie 3D-boogschieten. Een geweldige prestatie die zeker felicitaties verdient. Merel proficiat!

86aMerel van Egmond is wereldkampioen 3D handboogschieten foto Erik Peetersfoto: Erik Peeters

 

Historische fietsspeurtocht: “Zundert door de ogen van Vincent”

E-mailadres Afdrukken PDF

17 juni 2017 - Op onze bewonersavond van 18 mei jl. heeft Marleen van Aert-Francken een mooie uiteenzetting gegeven over de historische fietsspeurtocht in het teken van Vincent van Gogh. Afgelopen donderdag vond de officiele uitreiking plaats van het bijbehorende boekwerk.

Lees meer...
 

Kees Hereijgers ontvangt Gouden Duim

E-mailadres Afdrukken PDF

25-05-2017 - Kees Hereijgers kreeg op maandag 22 mei uit handen van gedeputeerde Henri Swinkels de Gouden Duim van de provincie Noord-Brabant. Negen jaar lang was Kees (69) als voorzitter een echte kartrekker van de dorpsraad.

Lees meer...
 

Jurriensplein en Jeu de Boules banen officieel geopend

E-mailadres Afdrukken PDF

23-05-2017 – Na een lange tijd van voorbereiding en werkzaamheden zelf heeft Wernhout hiermee een gezellig dorpspleintje met zitgelegenheid en een tweetal Jeu de Boulesbanen bij het Wierenbos.

Lees meer...
 

Informatie avond goed bezocht.

E-mailadres Afdrukken PDF

20-05-2017 - Afgelopen 18 mei organiseerde de Dorpsraad de algemene informatievond voor de Wernhoutse bevolking. De aanwezigen werden door voorzitter Gerard van Hassel geïnformeerd over de diverse activiteiten van de afgelopen periode.

Lees meer...
 

Binnenkort oplevering van werkzaamheden op plein en bij Wierenbos

E-mailadres Afdrukken PDF

16-04-2017: Het Wierenbos heeft een tweetal mooie Jeu de Boulesbanen. Ook het Anton Jurriensplein is behoorlijk veranderd en ziet er gezellig uit.

Lees meer...
 
Pagina 3 van 13
U bent hier: