Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Informatie avond goed bezocht.

E-mailadres Afdrukken PDF

20-05-2017 - Afgelopen 18 mei organiseerde de Dorpsraad de algemene informatievond voor de Wernhoutse bevolking. De aanwezigen werden door voorzitter Gerard van Hassel geïnformeerd over de diverse activiteiten van de afgelopen periode.

Lees meer...
 

Binnenkort oplevering van werkzaamheden op plein en bij Wierenbos

E-mailadres Afdrukken PDF

16-04-2017: Het Wierenbos heeft een tweetal mooie Jeu de Boulesbanen. Ook het Anton Jurriensplein is behoorlijk veranderd en ziet er gezellig uit.

Lees meer...
 

Werkzaamheden in volle gang

E-mailadres Afdrukken PDF

10-03-2017: Mocht u voorbij het Anton Juriensplein en Wierenbos komen, dan heeft u wellicht kunnen zien dat de werkzaamheden in volle gang zijn. Aannemer Gommers en aannemer van Beers-Son hebben het tempo er flink in zitten. Zij zijn eind maart klaar met hun deel van het werk. Zodra zij gereed zijn start de hovenier met de aanplant.IMG 0332-1

foto boven: werkzaamheden Anton Juriensplein

foto onder: werkzaamheden Wierenbos

IMG 0339-1

 

 

Dorpsraad Wernhout heeft een nieuwe voorzitter

E-mailadres Afdrukken PDF

Sinds de oprichting is Kees Hereijgers voorzitter van Dorpsraad Wernhout. Na een periode van bijna 8 jaar heeft hij aangegeven een stapje terug te willen doen om zo ruimte te geven voor vernieuwing. Gerard van Hassel neemt de  taak als voorzitter over.

Lees meer...
 

Wernhout krijgt een gezellig dorpsplein en jeu de boules banen

E-mailadres Afdrukken PDF

 

11 november 2016 - De inwoners van Wernhout krijgen een gezellig Anton Juriensplein en ook de gewenste jeu de boulesbanen bij het Wierenbos. De dorpsraad heeft subsidies van de provincie benut om deze projecten te realiseren. Een en ander is voortgekomen uit het enkele jaren geleden opgezette Integraal Dorps Ontwikkelings Plan, het IDOP. Daarin konden de mensen van Wernhout hun wensen kenbaar maken hoe zij het dorp graag zouden zien. Met name een gezellig dorpshart en meer recreatiemogelijkheden stonden daar hoog op het verlanglijstje.

Lees meer...
 

Wernhout houdt succesvolle dorpsquiz

E-mailadres Afdrukken PDF

Vrijdagavond 28 oktober was het Wierenbos even het centrum van Wernhout. Traditioneel werd op deze laatste vrijdag van oktober de jaarlijkse dorpsquiz gehouden. En met succes, want met maar liefst 37 deelnemende teams was het Wierenbos bijna te klein. Zo'n beetje iedere vereniging was wel vertegenwoordigd met een of meerdere teams.

Lees meer...
 
Pagina 4 van 14
U bent hier: