Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Inschrijven voor de Dorpsquiz Wernhout 2016 geopend!

E-mailadres Afdrukken PDF

Dorpsquiz Wernhout

 

LOGO - kwis - ballon

Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren komt er ook dit jaar een Dorpsquiz in Wernhout. Deze vindt plaats op vrijdag 28 oktober aanstaande in het Wierenbos te Wernhout. Aanvang van de avond is 20.00 uur.

Lees meer...
 

Dorpsquiz Wernhout, een volle bak

E-mailadres Afdrukken PDF

01-11-2015: Afgelopen vrijdag 30 oktober, op de klok van 8 uur doet Toine Hereijgers het openingswoord. En beter kon hij het niet verwoorden. Wat enkele jaren geleden startte als een wild idee, is inmiddels uitgegroeid naar een begrip in Wernhout. Voor deze derde editie van de dorpsquiz was Het Wierenbos dan ook afgeladen vol.

Lees meer...
 

Wernhout wint het bloemencorso met 'Adieu Vincent'

E-mailadres Afdrukken PDF

Buurtschap Wernhout heeft het Bloemencorso van 2015 gewonnen met de schitterende creatie 'Adieu Vincent'. Een knappe prestatie en onze welgemeende felicitaties aan onze Buurtschap Wernhout.   71.1 Adieu Vincent

 

Kleurrijke rotonde bij Wernhoutseweg - Leeuwerikstraat.

E-mailadres Afdrukken PDF

01-08-2015 - Wie vanaf afgelopen vrijdag de rotonde bij de Zundertse brandweerkazerne passeert, kan zien dat deze is aangeplant met duizenden zonnebloemen. Een initiatief genomen door Dorpsraad Wernhout, met ondersteuning van Boomkwekerij Domen-Weijgers, Hoveniersbedrijf de Seizoenen én Sunsation Sunflowers. Met de aanplant van deze bloemen is een einde gekomen aan het onkruidveld, wat er tevoren was. En juist dat was een doorn in het oog van onze dorpsraad.

Lees meer...
 

Nieuwbouwproject Dahliakwartier krijgt vorm

E-mailadres Afdrukken PDF

24-06-2015 - Een tijdje geleden hebben wij u geinformeerd over het nieuw te realiseren bouwproject van Maas-Jacobs, genaamd 'Dahliakwartier'. Dit nieuwbouwproject is gepland tussen Dahliastraat, Tiendpad, Diepstraat en Grote Heistraat. Het wordt het eerste nieuwbouwproject in Wernhout sinds jaren. U begrijpt dat wij van de Dorpsraad daarom dit plan van harte omarmen. We zijn er immers al meer dan 5 jaar mee bezig om woningbouw in Wernhout van de grond te krijgen.

Lees meer...
 

Renovatie gymzaal Wernhout van start

E-mailadres Afdrukken PDF

13-02-2015 - Na jarenlange lobby van met name Olympia en de Dorpsraad krijgt de gymzaal van Wernhout een grondige opknapbeurt. Op 12 februari gaf Wethouder de Hoon-Veelenturf het officiële startsein voor de renovatie.

Lees meer...
 
Pagina 5 van 14
U bent hier: