Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Wernhout wint het bloemencorso met 'Adieu Vincent'

E-mailadres Afdrukken PDF

Buurtschap Wernhout heeft het Bloemencorso van 2015 gewonnen met de schitterende creatie 'Adieu Vincent'. Een knappe prestatie en onze welgemeende felicitaties aan onze Buurtschap Wernhout.   71.1 Adieu Vincent

 

Kleurrijke rotonde bij Wernhoutseweg - Leeuwerikstraat.

E-mailadres Afdrukken PDF

01-08-2015 - Wie vanaf afgelopen vrijdag de rotonde bij de Zundertse brandweerkazerne passeert, kan zien dat deze is aangeplant met duizenden zonnebloemen. Een initiatief genomen door Dorpsraad Wernhout, met ondersteuning van Boomkwekerij Domen-Weijgers, Hoveniersbedrijf de Seizoenen én Sunsation Sunflowers. Met de aanplant van deze bloemen is een einde gekomen aan het onkruidveld, wat er tevoren was. En juist dat was een doorn in het oog van onze dorpsraad.

Lees meer...
 

Nieuwbouwproject Dahliakwartier krijgt vorm

E-mailadres Afdrukken PDF

24-06-2015 - Een tijdje geleden hebben wij u geinformeerd over het nieuw te realiseren bouwproject van Maas-Jacobs, genaamd 'Dahliakwartier'. Dit nieuwbouwproject is gepland tussen Dahliastraat, Tiendpad, Diepstraat en Grote Heistraat. Het wordt het eerste nieuwbouwproject in Wernhout sinds jaren. U begrijpt dat wij van de Dorpsraad daarom dit plan van harte omarmen. We zijn er immers al meer dan 5 jaar mee bezig om woningbouw in Wernhout van de grond te krijgen.

Lees meer...
 

Renovatie gymzaal Wernhout van start

E-mailadres Afdrukken PDF

13-02-2015 - Na jarenlange lobby van met name Olympia en de Dorpsraad krijgt de gymzaal van Wernhout een grondige opknapbeurt. Op 12 februari gaf Wethouder de Hoon-Veelenturf het officiële startsein voor de renovatie.

Lees meer...
 

Woningbouw in Wernhout komt dichterbij

E-mailadres Afdrukken PDF

12-12-2014 - Burgemeester Leny Poppe-de Looff en René Maas van projectontwikkelaar Maas-Jacobs B.V. hebben recent een intentieverklaring getekend waarmee woningbouw in Wernhout dichterbij komt. Het nieuwbouwproject gaat Dahliakwartier heten en omvat in totaal 34 woningen. Het plan gaat gerealiseerd worden tussen Dahliastraat, Tiendpad en Grote Heistraat.

Lees meer...
 

Dorpsquiz Wernhout groot succes

E-mailadres Afdrukken PDF

02-11-2014 - Afgelopen vrijdag beleefde Wernhout de tweede editie van de Dorpquiz. Na het succes van vorig jaar een terechte keuze, want de opkomst was dan ook groot. Maar liefst 32 gemotiveerde teams streden namens hun vereniging, vrienden of familie om de eeuwige roem van Wernhout.

Lees meer...
 
Pagina 5 van 13
U bent hier: