Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Dorpsquiz Wernhout krijgt vervolg

E-mailadres Afdrukken PDF

21-09-2014 - Vanwege het succes van vorig jaar komt er ook dit jaar een Dorpsquiz in Wernhout. Deze vindt plaats op vrijdag 31 oktober aanstaande in het Wierenbos te Wernhout. Aanvang van de avond is 20.00 uur.

Lees meer...
 

"IDOP Wernhout 3.0": vervolgactiviteiten voor de kern Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

19-09-2014 - Een tijd geleden is de afronding van het IDOP (Integraal Dorps Ontwikkelings Plan) voor Wernhout afgerond en gepubliceerd. Na een tijdje van ogenschijnlijke stilte komt er beweging in de plannen.

Lees meer...
 

Gemeente Zundert en Dorpsraad Wernhout ondertekenen nieuw convenant

E-mailadres Afdrukken PDF

13-06-2014 - Op donderdag 12 juni ondertekenden de gemeente Zundert met Dorpsraad Wernhout, Dorpsraad Achtmaal en Wijkraad de Berk een nieuw convenant ten behoeve van hun toekomstige samenwerking.

Lees meer...
 

Informatie avond goed bezocht.

E-mailadres Afdrukken PDF

10-06-2014 - Afgelopen 5 juni organiseerde de Dorpsraad de algemene informatievond voor de Wernhoutse bevolking. De opkomst van het publiek was goed te noemen, maar was minder dan wat we gewend waren.

Lees meer...
 

Wernhout krijgt nieuwe wijkagent

E-mailadres Afdrukken PDF

Arie Boelhouwers22-05-2014 - Met ingang van 1 juni 2014 krijgt Wernhout een nieuwe wijkagent. Het is Arie Boelhouwers. Arie neemt het stokje over van Gerrit Thelosen die met vroegpensioen gaat. Wij wensen Gerrit het allerbeste met zijn nieuwe 'CAO met 365 vrije dagen'. En Arie wensen wij veel succes in ons dorp. Arie heeft dezelfde wijken Klein-Zundert, Achtmaal en Wernhout onder zijn beheer. U kunt hem vanaf 1 juni bereiken via zijn email-adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of via het algemene telefoonnummer van de Politie 0900-8844. Wij kijken uit naar een goede samenwerking. 

 

Buurtpreventie voortvarend van start

E-mailadres Afdrukken PDF

19-03-2014 - Op maandag 17 maart jongstleden heeft de Kick Off van buurtpreventie Wernhout plaats gevonden. Hierbij aanwezig o.a. de burgemeester, mevrouw Poppe-de Looff, de wijkagent Gerrit Thelosen en Ad Daamen. Ad mag binnen de gemeente worden gezien als grote animator van buurtpreventie en werd daarvoor met overhandiging van een presentje in het zonnetje gezet. Ad, bedankt!

Lees meer...
 
Pagina 6 van 13
U bent hier: