Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Woningbouw in Wernhout komt dichterbij

E-mailadres Afdrukken PDF

12-12-2014 - Burgemeester Leny Poppe-de Looff en René Maas van projectontwikkelaar Maas-Jacobs B.V. hebben recent een intentieverklaring getekend waarmee woningbouw in Wernhout dichterbij komt. Het nieuwbouwproject gaat Dahliakwartier heten en omvat in totaal 34 woningen. Het plan gaat gerealiseerd worden tussen Dahliastraat, Tiendpad en Grote Heistraat.

Lees meer...
 

Dorpsquiz Wernhout groot succes

E-mailadres Afdrukken PDF

02-11-2014 - Afgelopen vrijdag beleefde Wernhout de tweede editie van de Dorpquiz. Na het succes van vorig jaar een terechte keuze, want de opkomst was dan ook groot. Maar liefst 32 gemotiveerde teams streden namens hun vereniging, vrienden of familie om de eeuwige roem van Wernhout.

Lees meer...
 

Dorpsquiz Wernhout krijgt vervolg

E-mailadres Afdrukken PDF

21-09-2014 - Vanwege het succes van vorig jaar komt er ook dit jaar een Dorpsquiz in Wernhout. Deze vindt plaats op vrijdag 31 oktober aanstaande in het Wierenbos te Wernhout. Aanvang van de avond is 20.00 uur.

Lees meer...
 

"IDOP Wernhout 3.0": vervolgactiviteiten voor de kern Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

19-09-2014 - Een tijd geleden is de afronding van het IDOP (Integraal Dorps Ontwikkelings Plan) voor Wernhout afgerond en gepubliceerd. Na een tijdje van ogenschijnlijke stilte komt er beweging in de plannen.

Lees meer...
 

Gemeente Zundert en Dorpsraad Wernhout ondertekenen nieuw convenant

E-mailadres Afdrukken PDF

13-06-2014 - Op donderdag 12 juni ondertekenden de gemeente Zundert met Dorpsraad Wernhout, Dorpsraad Achtmaal en Wijkraad de Berk een nieuw convenant ten behoeve van hun toekomstige samenwerking.

Lees meer...
 

Informatie avond goed bezocht.

E-mailadres Afdrukken PDF

10-06-2014 - Afgelopen 5 juni organiseerde de Dorpsraad de algemene informatievond voor de Wernhoutse bevolking. De opkomst van het publiek was goed te noemen, maar was minder dan wat we gewend waren.

Lees meer...
 
Pagina 6 van 14
U bent hier: