Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Wernhout krijgt nieuwe wijkagent

E-mailadres Afdrukken PDF

Arie Boelhouwers22-05-2014 - Met ingang van 1 juni 2014 krijgt Wernhout een nieuwe wijkagent. Het is Arie Boelhouwers. Arie neemt het stokje over van Gerrit Thelosen die met vroegpensioen gaat. Wij wensen Gerrit het allerbeste met zijn nieuwe 'CAO met 365 vrije dagen'. En Arie wensen wij veel succes in ons dorp. Arie heeft dezelfde wijken Klein-Zundert, Achtmaal en Wernhout onder zijn beheer. U kunt hem vanaf 1 juni bereiken via zijn email-adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of via het algemene telefoonnummer van de Politie 0900-8844. Wij kijken uit naar een goede samenwerking. 

 

Buurtpreventie voortvarend van start

E-mailadres Afdrukken PDF

19-03-2014 - Op maandag 17 maart jongstleden heeft de Kick Off van buurtpreventie Wernhout plaats gevonden. Hierbij aanwezig o.a. de burgemeester, mevrouw Poppe-de Looff, de wijkagent Gerrit Thelosen en Ad Daamen. Ad mag binnen de gemeente worden gezien als grote animator van buurtpreventie en werd daarvoor met overhandiging van een presentje in het zonnetje gezet. Ad, bedankt!

Lees meer...
 

Buurtpreventie Wernhout van start

E-mailadres Afdrukken PDF

24-01-2014 - De komende tijd kan het voorkomen dat u in de bebouwde kom van Wernhout zogenaamde buurtpreventisten tegen komt.

Lees meer...
 

Buurtpreventie update 2: 20 deelnemers volgen cursus buurtpreventie!

E-mailadres Afdrukken PDF

04-12-2013 – In kader van het project buurtpreventie hebben de mensen die zich eerder hebben opgegeven de eerste cursusavond er op zitten. Deze avond was op 2 december jl. in het gemeentehuis.

Lees meer...
 

Wierenbos 25 jaar bezorgt inwoners een topweekend!

E-mailadres Afdrukken PDF

28-10-2013 - In het weekend van 25, 26 en 27 oktober jl. vierde het Wierenbos haar 25-jarig jubileum. En dat heeft Wernhout geweten. Het is een topweekend geworden.

Lees meer...
 

Buurtpreventie update: We kunnen aan de slag!

E-mailadres Afdrukken PDF

27-10-2013 – Dat het belang van buurtpreventie bij de inwoners van Wernhout leeft, werd wel duidelijk op 24 oktober jl. Het aantal aanwezige bewoners bij de bijeenkomst over dit onderwerp was veelbetekenend.

Lees meer...
 
Pagina 7 van 14
U bent hier: