Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Buurtpreventie Wernhout van start

E-mailadres Afdrukken PDF

24-01-2014 - De komende tijd kan het voorkomen dat u in de bebouwde kom van Wernhout zogenaamde buurtpreventisten tegen komt.

Lees meer...
 

Buurtpreventie update 2: 20 deelnemers volgen cursus buurtpreventie!

E-mailadres Afdrukken PDF

04-12-2013 – In kader van het project buurtpreventie hebben de mensen die zich eerder hebben opgegeven de eerste cursusavond er op zitten. Deze avond was op 2 december jl. in het gemeentehuis.

Lees meer...
 

Wierenbos 25 jaar bezorgt inwoners een topweekend!

E-mailadres Afdrukken PDF

28-10-2013 - In het weekend van 25, 26 en 27 oktober jl. vierde het Wierenbos haar 25-jarig jubileum. En dat heeft Wernhout geweten. Het is een topweekend geworden.

Lees meer...
 

Buurtpreventie update: We kunnen aan de slag!

E-mailadres Afdrukken PDF

27-10-2013 – Dat het belang van buurtpreventie bij de inwoners van Wernhout leeft, werd wel duidelijk op 24 oktober jl. Het aantal aanwezige bewoners bij de bijeenkomst over dit onderwerp was veelbetekenend.

Lees meer...
 

24 oktober informatieavond Buurtpreventie

E-mailadres Afdrukken PDF

13-10-2013 - Eerder dit jaar is door Gemeente Zundert een pilot buurtpreventie aangekondigd voor woonkernen en het platteland. Doel van buurtpreventie is het bijdragen aan een veilige en leefbare omgeving. In het gemeentehuis is een bijeenkomst geweest voor de bevolking. Deze bijeenkomst heeft er toe geleid dat drie gebieden gaan deelnemen aan de pilot. Dit zijn buurtschap Muldershoek in Rijsbergen, Laarheide/Gaard en de bebouwde kom van Wernhout. De eerste twee zijn inmiddels actief aan de slag, met succes mogen we wel zeggen. Wernhout is nu aan de beurt!

Belang van slagen, ook in Wernhout
Ook voor Wernhout is het van groot belang dat deze pilot zal slagen. U begrijpt dat wij een beroep doen op de bevolking om zich op te geven deel te nemen aan deze buurtpreventie. Maar eerst willen wij u hierover informeren. Daarom is voor de inwoners van Wernhout een bijeenkomst gepland, waarbij u van harte wordt uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd door de gemeente.
 
Wanneer:  Donderdag 24 oktober a.s.
Waar:       Gemeenschapshuis Het Wierenbos
Hoe laat:   Aanvang 19.30 uur, einde +/- 21.30 uur.

Op deze avond zullen mensen van de gemeente, de politie maar ook leden van de buurtschappen Muldershoek en Laarheide/Gaard u graag informeren wat buurtpreventie zoal inhoudt.

Heeft u een vraag?
Wij zien u graag op deze bijeenkomst waar uiteraard ruimschoots ruimte bestaat voor het stellen van uw vragen.

Graag tot 24 oktober!

 

Buurtpreventie: samenwerken aan een veilige woonomgeving.

E-mailadres Afdrukken PDF

13-10-2013 - Buurtpreventie is een gezamenlijk initiatief van de gemeente, politie en burgers. Het is bedoeld om de criminaliteit in buurten terug te dringen en de leefbaarheid te vergroten. U kunt als buurtbewoner helpen door waakzaam te zijn en onveilige situaties te melden, zodat dieven, inbrekers en vernielers minder kans krijgen om hun slag te slaan.

Lees meer...
 
Pagina 7 van 13
U bent hier: