Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

22 oktober 2013: Presentatie concept Structuurvisie Wernhout 2025

E-mailadres Afdrukken PDF

13-10-2013 - De gemeente Zundert heeft, na de vaststelling van de structuurvisie Klein Zundert 2025, de structuurvisie voor Wernhout opgesteld. Het concept is nu gereed. Op dinsdag 22 oktober  wordt deze tussen 19.30 en 21.30 uur gepresenteerd op een informatieavond in het Wierenbos in Wernhout.

Lees meer...
 

Ontwerp het ‘Hart van Wernhout’

E-mailadres Afdrukken PDF

22-07-2013 - Vorig jaar hebben velen van u de informatieavond over het Integraal Dorps Ontwikkelings Plan (iDOP) van Wernhout bezocht. Hier heeft u uw wensen kenbaar kunnen maken over diverse zaken met betrekking tot het leefbaar maken van Wernhout. Afgelopen week heeft u van ons een brief ontvangen waarin wij van Dorpsraad Wernhout wederom graag een beroep op u doen en u uitnodigen om na te denken en ons te laten weten hoe volgens u een toekomstig ‘Hart van Wernhout’ er uit komt te zien. Uw werkstuk garandeert uiteraard niet dat dit leidt tot het uiteindelijk definitieve ontwerp maar heeft slechts de doelstelling om ideeën bij elkaar te brengen. Ook stellen wij u de vraag welke voorzieningen wij tenminste nodig hebben. Onder de inzenders verloten we een dinerbon voor twee personen.

Hoe gaat u te werk?
Laat ons uw idee weten, waarin ook de gewenste voorzieningen zijn opgenomen. Dat mag door middel van een (simpele) tekening, of een Art Impression (als u wat handiger bent). Kortom, wij laten u geheel vrij op welke wijze u dit doet.


Waar kunt u uw uitgewerkte ideeën inleveren?
• In de brievenbus van het Wierenbos, Diepstraat 12 te Wernhout. Uiterste inleverdatum: 15 augustus 2013!


Uiteraard zijn wij u bij voorbaat erkentelijk voor uw bijdrage en inzet!

 

Mereltjesstraat eindigt als 6e in Klimaatstraatcompetitie 2013

E-mailadres Afdrukken PDF

24-04-2013 - Als er in Wernhout momenteel één groep inwoners in de schijnwerpers horen te staan, dan zijn dat de bewoners van de Mereltjesstraat wel. Zij zijn immers als 6e geëindigd in de Klimaatstraatcompetitie 2013.

Lees meer...
 

Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout houdt geslaagde lezing

E-mailadres Afdrukken PDF

29-03-2013 - We noemen twee redenen waarom u de bijeenkomsten van Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout zou moeten bijwonen. U bent dol op geschiedenis, zowel vroeger op school, of nu! Ofwel u bent een inwoner van Wernhout in hart en nieren.

Lees meer...
 

Speeltuin in Sint Janshof heeft nieuw speeltoestel

E-mailadres Afdrukken PDF

20-12-2012 - In de speeltuin aan de Sint Janshof in Wernhout is een nieuw speeltoestel geplaatst. Het  vorige toestel was afgelopen zomer verwijderd nadat bij een kwaliteitscontrole bleek dat het niet meer aan de veiligheidsnormen voldeed.

Lees meer...
 

Actie tegen parkeeroverlast bij basisscholen

E-mailadres Afdrukken PDF
15-12-2012 - In de week voor kerst vindt er een actie plaats bij basisscholen in de gemeente Zundert. Er zal aandacht worden gevraagd voor het parkeren in de omgeving van de school. Dit zal gebeuren middels een ludieke actie, welke is te vergelijken met de eerder dit jaar gehouden zebra-actie in de gemeente. Ook de St. Jozefschool in Wernhout doet mee aan de actie.
Lees meer...
 
Pagina 8 van 13
U bent hier: