Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Speeltuin in Sint Janshof heeft nieuw speeltoestel

E-mailadres Afdrukken PDF

20-12-2012 - In de speeltuin aan de Sint Janshof in Wernhout is een nieuw speeltoestel geplaatst. Het  vorige toestel was afgelopen zomer verwijderd nadat bij een kwaliteitscontrole bleek dat het niet meer aan de veiligheidsnormen voldeed.

Lees meer...
 

Actie tegen parkeeroverlast bij basisscholen

E-mailadres Afdrukken PDF
15-12-2012 - In de week voor kerst vindt er een actie plaats bij basisscholen in de gemeente Zundert. Er zal aandacht worden gevraagd voor het parkeren in de omgeving van de school. Dit zal gebeuren middels een ludieke actie, welke is te vergelijken met de eerder dit jaar gehouden zebra-actie in de gemeente. Ook de St. Jozefschool in Wernhout doet mee aan de actie.
Lees meer...
 

Gymzaal Wernhout opgenomen in begroting 2013 – 2016

E-mailadres Afdrukken PDF

16-11-2012 - De recente lobby van de Dorpsraad voor renovatie van de Wernhoutse gymzaal heeft succes gekregen. Want de renovatie van de gymzaal is opgenomen in de begroting van de gemeente voor de jaren 2013 – 2016.

Lees meer...
 

Update 2: werkzaamheden riolering kern Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

01-09-2012 - De werkzaamheden vorderen gestaag. De Diepstraat nadert zijn voltooiing. En de riolering in de Julianalaan is ook inmiddels vernieuwd.

Lees meer...
 

Update werkzaamheden riolering kern Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

Werk in uitvoering

07-08-2012 - Op 30 mei 2012 zijn de riolerings- en bestratingswerkzaamheden in de kern Wernhout opgestart. De werkzaamheden zijn momenteel volop in uitvoering. Het werk wordt naar verwachting eind september 2012 opgeleverd.

Lees meer...
 

Wernhout.info lanceert haar nieuwe website

E-mailadres Afdrukken PDF


06-07-2012 – Op woensdag 4 juli jl. heeft Wernhout.info haar nieuwe website gepresenteerd. Op de bijeenkomst in het Wierenbos werd een presentatie gegeven aan de diverse verenigingen van Wernhout.

Lees meer...
 
Pagina 9 van 14
U bent hier: