Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Gymzaal Wernhout opgenomen in begroting 2013 – 2016

E-mailadres Afdrukken PDF

16-11-2012 - De recente lobby van de Dorpsraad voor renovatie van de Wernhoutse gymzaal heeft succes gekregen. Want de renovatie van de gymzaal is opgenomen in de begroting van de gemeente voor de jaren 2013 – 2016.

Lees meer...
 

Update 2: werkzaamheden riolering kern Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

01-09-2012 - De werkzaamheden vorderen gestaag. De Diepstraat nadert zijn voltooiing. En de riolering in de Julianalaan is ook inmiddels vernieuwd.

Lees meer...
 

Update werkzaamheden riolering kern Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

Werk in uitvoering

07-08-2012 - Op 30 mei 2012 zijn de riolerings- en bestratingswerkzaamheden in de kern Wernhout opgestart. De werkzaamheden zijn momenteel volop in uitvoering. Het werk wordt naar verwachting eind september 2012 opgeleverd.

Lees meer...
 

Wernhout.info lanceert haar nieuwe website

E-mailadres Afdrukken PDF


06-07-2012 – Op woensdag 4 juli jl. heeft Wernhout.info haar nieuwe website gepresenteerd. Op de bijeenkomst in het Wierenbos werd een presentatie gegeven aan de diverse verenigingen van Wernhout.

Lees meer...
 

Update iDop Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF
09-05-2012 - Het project iDop Wernhout nadert zijn voltooiing. Op donderdag 24 mei aanstaande neemt de Zundertse gemeenteraad een besluit over het plan en het daaraan gekoppelde uitvoeringsprogramma. Het afgelopen jaar hebben de Gemeente Zundert en de Dorpsraad Wernhout intensief samengewerkt aan een gedegen plan om de leefbaarheid van de Zundertse dorpskern te behouden en waar nodig impulsen te geven. Daarbij zijn concrete projecten benoemd.
Lees meer...
 

30 mei 2012: Dorpsraad organiseert bewonersavond

E-mailadres Afdrukken PDF

30-04-2012 - U heeft uw input kunnen geven over een aantal zaken met betrekking tot het leefbaar maken van ons dorp. We gaan nu de tweede fase in, de uitvoering. Daarbij hebben wij uw hulp hard nodig, want alleen kunnen we het niet! U wordt geprikkeld en meegenomen in de ontwikkeling van Wernhout. Stichting Dorpsraad Wernhout nodigt u daarom van harte uit voor een algemene vergadering en informatieavond. Deze avond vindt plaats op:

Woensdagavond 30 mei 2012 om 20.00 uur in het Wierenbos.

Tijdens deze avond zult u geïnformeerd worden over diverse zaken, zoals:
• Reconstructie kruispunt Diepstraat - Wernhoutseweg
• Voortgang IDOP
• Terugblik

Als gastsprekers zullen aanwezig zijn, wethouder M. de Hoon-Veelenturf, Gertjan Hanckman van Bureau Kragten en Rob van Zitteren, projectleider van gemeente Zundert voor de het kruispunt Wernhoutseweg-Diepstraat. Uiteraard is er gelegenheid voor u om vragen te stellen.


Vertrouwende u allen op 30 mei a.s. te mogen begroeten,

 
Pagina 9 van 13
U bent hier: