Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Wernhoutse kermis niet langer haalbaar!

E-mailadres Afdrukken PDF

12-03-2012 - Vele kleine woonkernen hebben moeite een kermis van de grond te krijgen. In Wernhout was jarenlang een kermis te vinden, maar ook daar komt nu helaas een einde aan. Hiermee gaat weer een activiteit in Wernhout verloren.

Lees meer...
 

Vooraankondiging werkzaamheden riolering kern Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

10-03-2012 - De gemeente Zundert start naar verwachting half april met riolerings- en bestratingswerkzaamheden in Wernhout. Als alles volgens planning verloopt, kan het werk in september worden afgerond.

Lees meer...
 

Groene Handdruk voor Dorpsraad Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

Groene_Handdruk_1901201223-01-2012 – Een klein jaar geleden heeft Gemeente Zundert het initiatief “Groene Handdruk” geïntroduceerd. Met het uitreiken van deze Groene Handdruk ondersteunt de Gemeente Zundert lokale initiatieven om de biodiversiteit in de omgeving te bevorderen. Inmiddels is deze trofee meerdere malen uitgereikt.

Lees meer...
 

Tweede informatie avond iDOP Wernhout goed bezocht!

E-mailadres Afdrukken PDF

foto_19-01-2012-groot23-01-2012 - De tweede avond rond het iDOP Wernhout werd op donderdag 19 januari druk bezocht. Zo'n honderd bezoekers waren aanwezig en luisterden naar de toelichting die Gert-Jan Hanckman van Bureau Kragten gaf. Bij binnenkomst hadden de bewoners een drietal stickers gekregen.

Lees meer...
 

In Memoriam: Marcel de Meijer

E-mailadres Afdrukken PDF

29.1_Marcel_de_Meijer 30-08-2011 – Voorjaar 2009. Het was op de informatieavond in het Wierenbos waar de eerste stap gezet werd naar de oprichting van de Dorpsraad van Wernhout. Ook Marcel was een van de aanwezigen die de vinger opstak, toen de vraag gesteld werd wie interesse had om samen in een groep daadwerkelijk de schouders er onder te zetten.

Lees meer...
 

Startsein voor integraal Dorpsontwikkelingsplan (iDop) Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

24-07-2011 - Op donderdag 7 juli zijn de gemeente Zundert, de dorpsraad Wernhout en adviesbureau Kragten voor de eerste maal bijeen geweest in het kader van het iDop Wernhout. Die bijeenkomst markeerde de officiële start van het project.

Lees meer...
 
Pagina 10 van 13
U bent hier: