Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Update iDop Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF
09-05-2012 - Het project iDop Wernhout nadert zijn voltooiing. Op donderdag 24 mei aanstaande neemt de Zundertse gemeenteraad een besluit over het plan en het daaraan gekoppelde uitvoeringsprogramma. Het afgelopen jaar hebben de Gemeente Zundert en de Dorpsraad Wernhout intensief samengewerkt aan een gedegen plan om de leefbaarheid van de Zundertse dorpskern te behouden en waar nodig impulsen te geven. Daarbij zijn concrete projecten benoemd.
Lees meer...
 

30 mei 2012: Dorpsraad organiseert bewonersavond

E-mailadres Afdrukken PDF

30-04-2012 - U heeft uw input kunnen geven over een aantal zaken met betrekking tot het leefbaar maken van ons dorp. We gaan nu de tweede fase in, de uitvoering. Daarbij hebben wij uw hulp hard nodig, want alleen kunnen we het niet! U wordt geprikkeld en meegenomen in de ontwikkeling van Wernhout. Stichting Dorpsraad Wernhout nodigt u daarom van harte uit voor een algemene vergadering en informatieavond. Deze avond vindt plaats op:

Woensdagavond 30 mei 2012 om 20.00 uur in het Wierenbos.

Tijdens deze avond zult u geïnformeerd worden over diverse zaken, zoals:
• Reconstructie kruispunt Diepstraat - Wernhoutseweg
• Voortgang IDOP
• Terugblik

Als gastsprekers zullen aanwezig zijn, wethouder M. de Hoon-Veelenturf, Gertjan Hanckman van Bureau Kragten en Rob van Zitteren, projectleider van gemeente Zundert voor de het kruispunt Wernhoutseweg-Diepstraat. Uiteraard is er gelegenheid voor u om vragen te stellen.


Vertrouwende u allen op 30 mei a.s. te mogen begroeten,

 

Wernhoutse kermis niet langer haalbaar!

E-mailadres Afdrukken PDF

12-03-2012 - Vele kleine woonkernen hebben moeite een kermis van de grond te krijgen. In Wernhout was jarenlang een kermis te vinden, maar ook daar komt nu helaas een einde aan. Hiermee gaat weer een activiteit in Wernhout verloren.

Lees meer...
 

Vooraankondiging werkzaamheden riolering kern Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

10-03-2012 - De gemeente Zundert start naar verwachting half april met riolerings- en bestratingswerkzaamheden in Wernhout. Als alles volgens planning verloopt, kan het werk in september worden afgerond.

Lees meer...
 

Groene Handdruk voor Dorpsraad Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

Groene_Handdruk_1901201223-01-2012 – Een klein jaar geleden heeft Gemeente Zundert het initiatief “Groene Handdruk” geïntroduceerd. Met het uitreiken van deze Groene Handdruk ondersteunt de Gemeente Zundert lokale initiatieven om de biodiversiteit in de omgeving te bevorderen. Inmiddels is deze trofee meerdere malen uitgereikt.

Lees meer...
 

Tweede informatie avond iDOP Wernhout goed bezocht!

E-mailadres Afdrukken PDF

foto_19-01-2012-groot23-01-2012 - De tweede avond rond het iDOP Wernhout werd op donderdag 19 januari druk bezocht. Zo'n honderd bezoekers waren aanwezig en luisterden naar de toelichting die Gert-Jan Hanckman van Bureau Kragten gaf. Bij binnenkomst hadden de bewoners een drietal stickers gekregen.

Lees meer...
 
Pagina 10 van 14
U bent hier: