Wernhout loopt uit voor de jaarlijkse dorpsquiz

Inmiddels voor het 7e keer op rij vond afgelopen vrijdag 25 oktober in het Wierenbos de jaarlijkse dorpsquiz plaats. Wernhout kan terugkijken op een bijzonder succesvolle avond. Want niet eerder was de opkomst zo groot. Met een recordaantal van 40 teams was de zaal in het Wierenbos dan ook volledig gevuld.

Vele verenigingen hadden naar traditie een of meerdere teams voor deelname ingeschreven. Ook leuk dat steeds meer bedrijven meedoen. Ook dit jaar met eenzelfde formule. Vragen voor jong en oud, die gingen onder andere over taal, geschiedenis, actualiteit en uiteraard ook over Wernhout. Waar mogelijk naast spanning ook met de nodige humor.

Gezelligheid en gezonde spanning. Het was af te lezen op de gezichten van de deelnemers in gemeenschapshuis het Wierenbos. De einduitslag ziet er als volgt uit: de 3e plaats ging naar team De Lent 1. Het team van Muziekvereniging Wernhout Vooruit werd verdienstelijk 2e. De winst dit jaar werd behaald door ‘Het Damen’s team’. Felicitaties aan de winnaars.

Het organiserende Wierenbos, Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout en Dorpsraad Wernhout zijn zeer in hun nopjes met het behaalde resultaat en danken iedereen die deze avond tot een succes hebben gemaakt. Volgend jaar doen we het weer, op vrijdag 30 oktober 2020 om precies te zijn. Zet deze datum alvast in je agenda!

 Geconcentreerde gezichten bij de deelnemers

Related Articles

Dorpsraad Wernhout

Wonen in een klein dorp als Wernhout heeft grote voordelen. Het brengt mensen nauwer tot elkaar. Hierdoor ontstaat een hechte samenleving. Lees verder

Visie

Wonen in een klein dorp als Wernhout heeft grote voordelen. Het brengt mensen nauwer tot elkaar. Hierdoor ontstaat een hechte samenleving. Lees verder

Contact

Sint Janshof 16
4881 BJ Wernhout

+31(0)76 5972202
info@dorpsraadwernhout.nl