Schoolplein van Sint Jozefschool mooi opgeknapt!

Afgelopen najaar heeft het plein bij de Sint Jozefschool een flinke opknapbeurt gehad. Dit is de verdienste van oud-directeur Janey van Kaam en Marjon Bock, maar in het bijzonder de schoolkinderen zelf. Met zijn allen hebben ze geld bijeengebracht om dit project te financieren.

Zowel op het schoolplein voor de onderbouw als bovenbouw zijn schitterende speel- en klimtoestellen geplaatst. Ook is een insectenhotel geplaatst en zijn zelfs tuintjes aangelegd die de kinderen zelf gaan onderhouden. Met deze verandering heet het met recht “Schoolplein Van De Toekomst”. Naast het bijeengebrachte geld van de kinderen is door de provincie subsidie toegekend en ook het Prins Bernard Cultuurfonds heeft een bijdrage geleverd.

Door de schoolkinderen is de werkgroep “Schoolplein” samengesteld. Samen met leerkrachten hebben zij zelf inbreng gehad welke toestellen en indeling het plein moest krijgen. Op zich al een uniek project dus! Met de officiële opening door Sinterklaas op 5 december kreeg het project een wel bijzondere afronding.

Onze felicitaties aan lerarenteam en schoolkinderen is daarom zeker op zijn plaats. Want met deze aanpak heeft de school weer een mooi plein wat klaar is voor de toekomst.

Related Articles

Dorpsraad Wernhout

Wonen in een klein dorp als Wernhout heeft grote voordelen. Het brengt mensen nauwer tot elkaar. Hierdoor ontstaat een hechte samenleving. Lees verder

Visie

Wonen in een klein dorp als Wernhout heeft grote voordelen. Het brengt mensen nauwer tot elkaar. Hierdoor ontstaat een hechte samenleving. Lees verder

Contact

Sint Janshof 16
4881 BJ Wernhout

+31(0)76 5972202
info@dorpsraadwernhout.nl