Wernhout krijgt haar voetbalkooi.

Bijna 5 jaar voorbereiding heeft Dorpsraad Wernhout hier in zitten. Oorspronkelijk was het één van de Doe-Projecten in 2016, destijds ingesteld door Provincie Noord Brabant. Maar toen plotsklaps daar de stekker uit ging, moesten we een andere route gaan bewandelen. En werd het spannend of een en ander überhaupt nog wel gerealiseerd kon worden. Maar nimmer werd de moed opgegeven.

En dan is het eind 2018…

Dan wordt bekend dat het Achtmaalse bedrijf HoCoSto een prijs heeft ontvangen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport met de opdracht een sportaccommodatie te verduurzamen. De keuze daarvoor valt op Voetbalvereniging Wernhout. Al snel zijn gemeente, voetbalvereniging en dorpsraad het eens dat dit wel eens dé unieke kans kan zijn om daarbij ook de gewenste voetbalkooi te betrekken. En zo is het ook gegaan.

Met nu een fantastisch resultaat dat die er inderdaad komt. Op maandag 28 juni jl. werden de handtekeningen gezet op de samenwerkingsovereenkomst. Dit werd gedaan door wethouder Twan Zopfi, Jan Hereijgers namens de voetbalvereniging en Gerard van Hassel en Cees Oostvogels namens de dorpsraad. Naar verwachting kan de voetbalkooi later dit jaar worden opgeleverd.

Related Articles

Dorpsraad Wernhout

Wonen in een klein dorp als Wernhout heeft grote voordelen. Het brengt mensen nauwer tot elkaar. Hierdoor ontstaat een hechte samenleving. Lees verder

Visie

Wonen in een klein dorp als Wernhout heeft grote voordelen. Het brengt mensen nauwer tot elkaar. Hierdoor ontstaat een hechte samenleving. Lees verder

Contact

Sint Janshof 16
4881 BJ Wernhout

+31(0)76 5972202
info@dorpsraadwernhout.nl